Trance 2-daagse

ROSITA BELKADI

29/30 maart van 10:00-16:30uur | Eltekon Zuidveen (Steenwijk) | €190,-

Rosita is een veelzijdig medium en zit voor trance, fysiek en mentaal mediumschap. 

Ook heeft zij haar eigen praktijk en opleidingen in Maarssen. En kun je haar inhuren als spreker bij een bruiloft of uitvaart.

Trance Mediumschap is een vorm van mediumschap waarin je tot het diepste niveau contact leert maken met jezelf en met andere vormen van energie.

Tijdens deze trance 2-daagse gaan we steeds meer uit de weg door in andere bewustzijnsstaten te komen, zodat Spirit met ons kan werken. Je leert hoe dat moet en je ervaart hoe het werkt: voor jou.

Als je deze veranderende bewustzijnsstaat gaat begrijpen en ervaren is er zoveel moois mogelijk, zoals healing, spreken, tekenen, maar ook muziek maken of componeren. Jij bent uniek en jouw spiritteam werkt met jou samen om te ontwikkelen wat voor jouw ziel de bedoeling is. Wellicht is dit de diepere filosofie; een diepere en intense healing geven of doorgeven hoe het in de ongeziene wereld is.

Wat komt deze dagen aan bod?

 Je gaat leren ‘zakken’ of ‘blenden’.

  • Je leert hoe je uit de weg kan gaan, zodat Spirit ruimte krijgt door jou heen te komen.
  • Je leert minder controle te willen houden over wat er gebeurt.
  • Je ervaart door het simpelweg te laten gebeuren.

Het maakt niet uit of je al veel ervaring hebt of niet, bij trance ben je altijd precies daar waar je bent en verdiep je bij elke oefening jouw eigen ontwikkeling.

De 2-daagse wordt begeleid door Rosita Belkadi. Zij heeft uitgebreide kennis en ervaring in de ‘altered states’ en de geschiedenis van Trance.

 

Kom en ervaar het zelf!

Rosita komt 2 dagen Trance mediumschap verzorgen in Steenwijk