MEdiumschap 2-daagse

Paul Jacobs

22 en 23 juni van 10:00-16:30uur |De vermaning- Steenwijk | €190,-

Paul Jacobs is een van de beste mediums in Engeland.

Hij behoort ook tot de beste docenten van het vák ‘mediumschap’.

Deze 2 daagse is voor jou wanneer je al eerder een opleiding Mediumschap hebt gevolgd of wanneer je bent begonnen zodat je de basis weet.

Mocht je twijfelen, vraag dat vooral even of dit ook voor jou is. 

In deze 2-daagse gaan we aan de slag met 1:1 consulten en demonstratie mediumschap. 

Over Paul

Paul is spiritist sinds 1983. De eerste spiritistische kerk die hij bezocht was de Wolverhampton SNU Church, in de West Midlands, Engeland. In zijn eigen woorden: “Het was als thuiskomen.” Hij besefte dat hij iets had gevonden, maar wist niet wat het was.

De dame die die eerste dienst vervulde was niemand minder dan Pauls oudtante, Lavinia, die hij al jaren niet meer had gezien. Niet wetende dat ze een medium was, kwam het als een hele verrassing! Een paar maanden later stelde Lavinia Paul voor aan Longton Church en Gordon Higginson. Gordon was niet alleen president van de kerk, maar ook president van de Spiritualists’ National Union, directeur van het Arthur Findlay College en een van de beste allround mediums van de 20e eeuw.

​Vanaf die tijd werd Gordon een persoonlijke vriend en mentor bij het lesgeven. Paulus niet alleen zijn latente mediamieke gaven te onderkennen, maar ook te ontplooien. Paul’s eerste openbare demonstratie kwam in 1990 na zeven jaar intensieve ontwikkeling onder leiding van Gordon en Martin Young. Gedurende de volgende twee jaar bestond het grootste deel van zijn openbare werk uit gecombineerde demonstraties met Gordon en Simon James, die ook onder Gordons leiding stond.

1993 was een heel belangrijk jaar voor Paul. In dit jaar werd hij docent aan het wereldberoemde Arthur Findlay College. Dit was een grote stap voorwaarts omdat hij de afgelopen zes jaar cursussen had georganiseerd en nu ook les moest geven. Gordon ging over naar de wereld van de geest, en Paul nam het roer over als president van de Longton Church. Ook gaf hij zijn bedrijf op om een ​​professioneel medium te worden.

 

En de gesproken taal is Engels. Wanneer je 1:1 werkt mag je wel Nederlands praten indien je maar in het Engels over gaat wanneer Paul meekijkt.

*Voor iedere student die ook naar de demonstratie wil, kan vooraf aan de 1e lesdag uitsluitend via contante betaling een kaartje aanschaffen voor €15,- . Wel graag vooraf aanmelden per mail ivm de beschikbaarheid van stoelen.

Lokatie:

Doopsgezinde kerk De Vermaning

Onnastraat 10

Steenwijk

Medium Paul Jacobs komt 2 dagen lesgeven in Steenwijk