Workshop: ONTMOETing Met JE GIDS

JOSÉ GOSSCHALK

3 oktober van 10:00-16:30 uur | Eltekon Zuidveen (Steenwijk) | €85,-

Jose werkt als internationaal medium en heeft er mede voor gezorgd dat mediumschap in Nederland een plek heeft gekregen. Zij heeft samen met haar man een eigen academie voor mediumschap in Naarden en heeft jarenlange ervaring.

Ook geeft zij les in Engeland op het Arthur Findley College waar mediums vanuit over de hele wereld komen om daar les te krijgen van de beste mediums van de wereld.

Iedereen heeft iemand uit de spirituele wereld bij zich in het leven. Vanaf je geboorte is er iemand bij je die je probeert te begeleiden in je spirituele ontwikkeling. Vaak ben je je daar niet van bewust, omdat de spirituele wereld zich nooit aan je zal opdringen. Gidsen zijn er om je te helpen, zodra je de stilte opzoekt in jezelf staan ze dicht bij je. Zij leven in een wereld van liefde en wensen jou dat ook toe! 

Naarmate je interesse in zelf ontwikkeling/ spiritualiteit sterker wordt, komen er doorgaans meer persoonlijke Gidsen bij. Regelmatig treedt één van de Gidsen het meeste op de voorgrond.

Eerste vereiste om contact te krijgen met je Gids, is de bereidheid om hulp en instructies te ontvangen. Een Gids komt je halverwege tegemoet en het is aan jou of je open staat voor deze ontmoeting of niet.

Een open hart, gecombineerd met sterke gevoelens van liefde en affiniteit voor de spirituele wereld en hun hulp, zal de weg vrijmaken voor een succesvolle ontmoeting.

Er wordt op deze dag gewerkt aan:

  • Hoe kun je contact maken met je Gids?
  • En als je dat contact al hebt ervaren, hoe kun je dat versterken?
  • Op welke manier en wanneer kun je het beste je vragen stellen?
  • Waarom is deze Gids bij je?


Door je af te stemmen op je Gids leer je om een boodschap door te geven aan iemand.

Het doel van de dag is:

De bedoeling is dat je je relatie met je Gids gaat versterken. Maar dan zo, dat je niet je eigen autonomie verliest en toch de voordelen plukt van een goede verstandhouding met je Gids. Dit alles komt je eigen ontwikkeling ten goede! 


Vraag jij je wel eens af of je wel een Gids bij je hebt?

Kom en ervaar het zelf!

Inclusief koffie, thee en lunch.