Demonstratie mediumschap

Greetje Grootjans en Kitty Woud

 11 april 2024  START: 19:30 uur| De Vermaning – Steenwijk | €15,-

Greetje Grootjans is een fantastisch medium, haar waarnemingen zijn vaak heel gedetailleerd en zij heeft een eigen praktijk in Hilversum.

Dit is praktijk Impuls, waar zij privé consulten, lezingen en demonstraties organiseert. En ook geeft zij een opleiding intuïtie & mediumschap. Meer informatie hierover kan je vinden op haar eigen site.

Deze avond zullen Greetje Grootjans en Kitty Woud een demonstratie mediumschap verzorgen. Als mediums verbinden wij de twee werelden in liefde en zullen betekenisvolle boodschappen overbrengen.

Meld je snel aan voor deze bijzondere avond en Greetje en Kitty kijken er naar uit om te bewijzen dat het leven niet ophoudt na de stoffelijke dood.

Kitty Woud is een fantastisch internationaal medium en is sinds 2006 werkzaam als docent en course organiser aan het Arthur Findlay College in Stansted, Engeland.

Ook is ze Officiant van de Spiritualists’ National Union. En dit betekent dat zij als medium ook aan Engelse eisen voldoet, in Engeland is medium zijn een beschermd beroep.

Kitty werkt als demonstratie medium in Nederland en geeft lezingen en workshops over diverse aspecten van het mediumschap.
Locatie:
De vermaning- Doopsgezinde kerk
Onnastraat 10
Steenwijk
Parkeren bij buurtcentrum- De Buze
Of naast Fysiotherapie Hogewal.
ongeveer 150-250 meter lopen.